Så här skickar du "Verifiera ditt konto" på Android

Så här skickar du
Index
  1. Fråga efter det senast använda Google-kontot
  2. Undvik fönstret "Verifiera ditt konto".
  3. Återställ ditt Google-lösenord
    1. Slutsatser

Om en varning för kontoverifiering visas när du startar din Android-smarttelefon, låt oss se hur du klarar kontrollen

De som köper begagnade Android-telefoner på Internet kan komma över skärmdumpen "Verifiera ditt konto"som säger att "Den här enheten har återställts. Logga in med ett Google-konto som tidigare har synkroniserats med den här enheten för att fortsätta."

Den här skärmen visas också när vi formaterar telefonen men glömmer Google-lösenordet vid nästa omstart; i själva verket visas skärmen på alla telefoner som kör Android 5.1 (eller senare) och är en del av säkerhetssystemet som kallas FRP (Factory Reset Protection): detta skydd sträcker sig till återställningsnivån och gör det omöjligt att komma åt den nyköpta telefonen om ett Google-konto fanns vid formateringen.

I följande guide kommer vi att visa dig vad metoderna är till för skicka "Verifiera ditt konto" på Android-telefonerpåminner dig alltid om att denna procedur introducerades för undvika stöld av Android-telefoner och att därför ingen av de metoder som föreslås i guiden bör användas för otillåtna ändamål, utan endast för låsa upp telefoner som vi äger rättmätigt och i de scenarier som vi har glömt mitt google-lösenord.

Fråga efter det senast använda Google-kontot

Om vi ​​använder en begagnad eller renoverad telefon är det första vi kan göra också det enklaste: vi ber den sista användaren att äga telefonen för Google-kontouppgifterna kopplat till tidpunkten för formatering.

Detta är en enkel operation om telefonförsäljaren bor i samma stad (du träffas och har dina referenser inmatade), men det kan bli väldigt svårt skaffa inloggningsuppgifterna om telefonen köptes (via Amazon, eBay eller någon annan onlinebutik) från en person som bor utanför staden eller till och med utanför Italien.

[enlazatom_show_links]

Låt oss i alla fall fortsätta att läsa guiden för att ta reda på vad de är de lagliga metoderna för att skicka "Verifiera ditt konto" på Android-telefoner.

Undvik fönstret "Verifiera ditt konto".

Om vi ​​är på väg att köpa en begagnad eller renoverad Android-telefon, se till att meddela ägaren om problemet med "Verifiera ditt konto" på Android-telefoner: med den enkla proceduren nedan vi kan helt undvika utseendet på låsskärmenoch därmed kunna använda telefonen igen utan problem.

innan du fortsätter med den faktiska formateringen låt oss öppna appen inställningarvi trycker på konton (eller Konton och synkronisering), klickar vi på kontot Google kopplat till telefonen, scrolla ned och tryck uppåt Ta bort konton (eller upp Mer -> Ta bort konto).

Med denna procedur kommer vi att inaktivera FRP och undvika "Verifiera ditt konto"-varning på Android-telefoner; efter att ha säkerställt att det inte finns något annat Google-konto kopplat till telefonen kan vi fortsätta att formatera den, vilket också framgår av vår guide om hur formatera android och återställ telefonen och radera allt.

Så snart telefonen är i våra händer kommer vi att kunna använda den utan problem med vårt Google-konto, och slutföra den inledande proceduren utan någon "stöldskydd" låsskärm.

Återställ ditt Google-lösenord

Om fönstret "Verifiera ditt konto" visas på vår telefon efter ett format men vi kommer inte ihåg Google-lösenordetkan vi återställa snabbt genom att återställa Google-lösenordet online och först därefter klara säkerhetskontrollen på telefonen.

För att fortsätta, slå på en dator, öppna en webbläsare som du väljer och gå till Googles inloggningsskärm för tjänsterange e-postadressen som är kopplad till ditt Google-konto (du måste åtminstone komma ihåg det!), tryck på Kom igen och tryck på på skärmen för lösenordsinmatning glömt ditt lösenord att fortsätta med dess ersättning, som också framgår av guiden till Google / Gmail-kontoåterställning vid inloggningsproblem.

Proceduren kommer att be oss om en ytterligare säkerhetsmetod: vi måste använda SMS eller e-post för att återställa, eftersom telefonen för närvarande är ur funktion. Efter att ha uppdaterat lösenordet för att komma åt Google-kontot, gå tillbaka till den låsta telefonen på skärmen "Verifiera ditt konto", se till att du tidigare har loggat in på ett Wi-Fi-nätverk (om du är osäker, starta om telefonen) och sätt i nya inloggningsuppgifter i FRP-fönstret för att övervinna hindret.

Slutsatser

Dessa är alla legitima sätt att skicka "Verifiera ditt konto" på Android-telefoner ärligt, be om hjälp från telefonens tidigare ägare, förutsäga popup-fönstret (och sedan fortsätta till ta bort Google-kontot innan du formaterar) eller använda verktyget för lösenordsåterställning som tillhandahålls av Google själv för alla dina konton.

Den sista metoden är särskilt effektiv för att skicka "Verifiera ditt konto" på Android-telefoner som vi redan äger men som vi formaterade utan att ta bort Google-kontot; många användare glömmer lätt Google-lösenordet och i dessa situationer befinner de sig med telefonen blockerad; FRP-skärmen visas först efter att du valt ett Wi-Fi-nätverk att ansluta till, ett tydligt tecken på att om vi ändrar lösenordet online kommer det också att accepteras på telefonen.

För att undvika att glömma ditt Google-lösenord i framtiden rekommenderar vi att du läser våra guider om hur lagra lösenord och webbplatsinloggningar säkert och säkert och ai bästa program för att spara lösenord.

Nu när du har läst klart Så här skickar du "Verifiera ditt konto" på Android, inbjuder vi dig att utforska kategorin Android ytterligare. Där hittar du fler intressanta artiklar som kommer att utöka dina kunskaper och hålla dig informerad. Sluta inte läsa och upptäcka mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up